Events

 

Gertruds Events – här ser du kommande aktiviteter hos oss.

Förbokning är alltid att rekommendera då antalet platser är begränsade.

Varmt välkomna!

 

FestmenyÀ la carte meny

Aktuella events

Ostprovning på Gertruds

Jonas Nilsson gästar

Välkomna på ostprovning där milda och mjuka smaker möter kraftiga och robusta. Jonas Nilsson bjuder på en guidad tur om ostarnas ursprung, smak och textur. Varför har vi marmelad på våra frukostmackor? Kanske får vi svar.

 

Viktigt!

Förboka events!

Det är extra många gäster som vill besöka oss när vi har våra temakvällar & events. Anmälan till ostprovningen är senast 23/4, via Messenger, Instagram eller e-post. OBS! Förskottsbetalning till Swish 0708-489403 görs samtidigt som anmälan. Anmälan är bindande. Eventet kan ställas in vid för få bokningar. I så fall återbetalas givetvis pengarna till dig.

 

Dryckesprovningar

Vin, Whiskey eller Gin?

Vi erbjuder vin, whiskey och ginprovningar med mera. Hör gärna av dig kring detta om du är intresserad. Perfekt för företag eller kanske som födelsedagspresent?

 

Viktigt!

Förboka events!

Det är extra många gäster som vill besöka oss när vi har våra temakvällar & events. Kontakta oss i god tid för att vara säker på att få en plats.

 

Historiska events

Pizzafredagar

Återkommer

Varje fredag med start i september 2022 har vi kört pizzafredag/after work. Detta innebär att vår vanliga meny utgår under dessa kvällar och att det endast är pizza och en del förrätter samt desserter som finns att beställa. Förbeställning rekommenderas eftersom antalet degar är begränsade. Självklart har vi take away. Pizzautbud mm finns i våra sociala medier. Obs! Pizzafredag håller paus tills vidare.

Beermakers Dinner

Med Remmarlöv Gårdsbryggeri

Vi planerar att ha med Hampus från Remmarlöv Gårdsbryggeri där han tillsammans med Magnus kommer att ta fram en komponerad 4-rätters middag med utvald öl.  DATUM EJ KLART ÄNNU!

Vinprovning 27/10

Vinprovning på Gertruds

Torsdagen den 27 oktober kl. 17.30 har vi Gertruds första vinprovning. Detta är ett event för alla er som älskar vin och vi vill uppmana er att boka detta i god tid.

Mer info och pris kommer.

 

Fars Dag 13/11

Fira fars dag med Gertruds

Fars dag är en fin tradition som vi på Gertruds gärna vill uppmärksamma lite extra. Vi kommer att hålla restaurangen öppen söndagen 13/11. Boka redan nu då antalet platser är begränsade.

Mer info och pris kommer.